AA

Verkosta samat tuotteet kuin suomalaisista kaupoista

Posti vie Venäjälle ja raja-asemille
Alle 1000€ ostokset verovapaasti Venäjälle
Posti tarjoaa suomalaisille verkkokaupoille ostosten kuljetukset suoraan Venäjälle. Venäläiset asiakkaat voivat noutaa verkkokauppojen paketit Suomesta Postin noutopisteistä, jotka asiakkaat tunnistavat Posti-logosta.
Tuhannet venäläiset kanta-asiakkaat tilaavat kalastajien merkkituotteita suomalaisesta Happyangler-verkkokaupasta. Posti kuljettaa paketin Venäjälle yhteistyössä Venäjän postin ja venäläisten yksityisten kuljetusyritysten kanssa. Asiakkaita on Venäjällä aina Japanin rajalla asti.
Venäjänkielinen Happyangler.ru-sivusto on Venäjällä asuville asiakkaille. Tuotteet voidaan maksaa kansainvälisillä luottokorteilla, PayPal-maksupalvelun avulla ja useilla venäläisillä maksupalveluilla. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan Venäjän ruplina ja hinnoista on vähennetty Suomen arvonlisävero. - Verkkokauppamme on verotonta vientikauppaa. Happy Angler lähettää tuotteet Suomesta Venäjälle, ja asiakas saa ne vasta siellä. Venäjälle voi tilata tällä hetkellä tuotteita 1000 eurolla kuukaudessa ilman veroa ja tullimaksua. Painorajoitus on 31 kiloa. Ylimenevästä lähetyksestä peritään 30% vero ja tullimaksu. Kulloinkin voimassa olevat euro- ja painorajoitukset kannattaa varmistaa verkkokauppiaan toimitusehdoista tilaushetkellä.
Posti toimii
Asiakaspalvelututkimus paljastaa, että happyangler.ru:n venäläiset asiakkaat ovat tyytyväisiä Postin ja Venäjän postin tarjoamaan EMS-kuljetuspalveluun. Tuotteet saapuvat nopeasti oikeaan osoitteeseen, eikä lähetyksiä katoa matkalla.
- Kansainvälinen EMS-pikakuljetus suoraan vastaanottajalle on osoittautunut meille parhaaksi kuljetustavaksi, kerrotaan verkkokaupasta. EMS (Express Mail Service) sisältää vakuutuksen, joka korvaa lähetyksen katoamisen ja vahingoittumisen 1680 euroon asti.
Kun verkko-ostos on tehty ja maksettu, asiakas saa sähköpostiinsa Internet-linkin, josta hän voi seurata paketin kulkua verkkokaupan varastosta Suomesta kotiovelle Venäjälle. Sivu on englanninkielinen ja se tulee olemaan myös venäjäksi.
Verkkokauppa-ostosten nouto Suomesta

- Jos verkkokauppa ei toimita tuotteita ulkomaille, venäläiset asiakkaat voivat noutaa ostokset Postin palvelupisteistä Suomesta, kertoo kansainvälisen pakettipalvelun asiantuntija Ranja Pasivirta Postista.
Toimitusosoitteeksi tulee c/o POSTI ja palvelupisteen katuosoite. Yhteystiedoksi kirjoitetaan tilaajan etu- ja sukunimi, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Pakettia noutaessa tulee esittää puhelimeen tai sähköpostiin lähetetty saapumisilmoitus sekä passi henkilöllisyyden todistamista varten.
Tilausohjeet ovat myös venäjäksi rajan tuntumassa sijaitsevissa Postin palvelupisteissä ja Internetissä osoitteessa itella.ru
- Kaikki Postin palvelupisteet palvelevat venäläisiä verkkokauppa-asiakkaita, mutta suosittelemme erityisesti raja-asemien läheisyydessä olevia Postin palvelupisteitä Lappeenrannassa, Ivalossa ja Tohmajärvellä. Näissä palvelupisteissä meillä on tilaa säilyttää myös suuria postipaketteja ja paremmat valmiudet palvella venäjän kielellä. Pakettia säilytetään Postissa 7 vuorokautta.

Rajakaupassa asiakas hakee itse palautuksen

Verkkokauppakin voi tarjota taxfree-edun ilman arvonlisäveroa, kun asiakas noutaa ostoksen Postin palvelupisteestä Suomesta ja vie itse ostokset Venäjälle. Verkkokauppaostos sisältää kaupantekohetkellä arvonlisäveron. Venäläinen asiakas hakee palautuksen itse takaisin. Asiakas hakee ensin ostokset Postista, vie ne sitten avaamattomina Venäjälle ja saa lähtiessään tullissa leiman laskuun.

Posti jakaa hyvät käytännöt

- Rajakaupassa palautuksen voi tehdä helposti myös luottokortille tai Venäjällä hyvin tunnetun PayPal-maksupalvelun avulla. Kaikki suomalaiset verkkokauppiaat eivät ole vielä hoksanneet rajakaupan mahdollisuutta palvella venäläisiä asiakkaita, toteaa Ranja Pasivirta.
Jo 30 miljoonaa venäläistä tekee ostoksia verkkokaupassa. Suomalaisten verkkokauppojen myynti Venäjälle on kasvussa. Toistaiseksi haasteena on ollut se, että suomalaiset verkkokaupat kokevat Venäjän rajan ylittävän kaupan vaatimat muodollisuudet työläinä. Venäjän kaupassa tarvitaan tuotteista ja myynnistä täydellisemmät tiedot kuin EU-alueen sisällä tapahtuvassa kaupassa. Tärkeää on myös, että suomalainen verkkokauppa valitsee venäläisille asiakkaille sopivat maksupalvelut.
- Postissa näemme, mitä esteitä verkkokaupoilla on ja työskentelemme niiden poistamiseksi. Jaamme kokemuksia ja neuvomme. Oman palvelukehityksemme tavoitteena on helpottaa verkkokaupan toimituksia Suomesta Venäjälle. Tarjoamme verkkokauppiaille palvelun, jonka avulla he voivat tuottaa rajat ylittävän kaupan vaatimat asiakirjat. Venäläisille kuluttajille tarjoamme mahdollisuuden seurata lähetystä venäjän kielellä ja saada lähetyksen luotettavasti ja nopeasti perille, Ranja Pasivirta kannustaa.

 

Ritva Pennanen

Ваш комментарий?

На главную